El PSC de la Llagosta demana la dimissió d’Alberto López, alcalde de la Llagosta

El PSC de la Llagosta demana la dimissió d’Alberto López, Alcalde de la Llagosta d’ICV-EUiA, per amagar al poble la seva condició d’IMPUTAT PER UN PRESUMPTE DELICTE DE PREVARICACIÓ

Davant de la nota de premsa enviada ahir per ICV-EUiA de la Llagosta demanant la dimissió del regidor Raúl Valero, el PSC de la Llagosta vol manifestar el següent:

1.- La nota de premsa d’ICV està plena de mentides i falsedats que només intenten confondre una vegada més l’opinió pública sobre la veritable situació jurídica de l’afer del CEM ‘El Turó’.

2.-És l’equip de govern qui està posant en seriós risc la instal·lació esportiva i l’estabilitat econòmica de l’ajuntament.
No oblidem que ara mateix l’equip de govern d’ICV-EUiA està denunciat per totes les vies possibles: laboral, contenciosa administrativa i, el que és més preocupant, per la via penal.

3.- El regidor Raúl Valero anava com a testimoni al judici LABORAL a petició d’UGT que també denúncia A L’EMPRESA GEAFE.

4.- N’hi ha antecedents no gaire llunyans de declaracions de regidors com a testimonis en un judici. Encara recordem la declaració de GONZALO AGUILERA d’EUiA, quan era regidor al Govern com a testimoni contra l’ajuntament en el judici per l’ocupació de les cases dels mestres del c/Sant Bonaventura. No va presentar la seva dimissió, ni ningú la va demanar.

5.- Exigim explicacions públiques immediates de les negociacions i acords que està prenent l’Ajuntament amb C.C.O.O. Si l’equip de govern ho va fer tot bé i segons la més estricta legalitat, senzillament no poden negociar abans d’un judici. Negociar compensacions per evitar el judici és admetre prèviament responsabilitats i culpabilitats per part de l’equip de govern.
Si tot és correcte, que es negocia? Aquesta negociació és la prova evident de què l’ajuntament va cometre errades i presumptes irregularitats en la seva actuació que ara volen amagar abans què un jutge dicti sentència.

6.- És molt sospitós que ICV-EUiA argumenti que regidors socialistes filtren informació. Primer per què és mentida, segon per que un equip de govern transparent i ‘amb parets de vidre’ no pot tenir cap informació susceptible de ser filtrada i tercer i més greu, si tot és legal i correcte, quina por tenen a que es filtri informació?
Parlant de filtracions estan demostrant que l’equip de govern tenen informació amagada que pot ser perjudicial per l’Ajuntament si s’arriba a conèixer.

7.- Fins ara hem mantingut una actitud, sensata, responsable i respectuosa amb els processos judicials oberts, fins i tot amb el procés penal. Però davant de les falses acusacions i mentides d’ICV-EUiA, de la seva opacitat i manipulació informativa, volem fer palesa la situació de l’Alcalde Alberto López i DEMANEM LA SEVA IMMEDIATA DIMISSIÓ PER LA SEVA IMPUTACIÓ PER UN PRESUMPTE DELICTE DE PREVARICACIÓ que investiga el jutjat d’instrucció de Mollet.

Imputació en una querella per presumpta prevaricació què l’alcalde coneix des de fa mesos, fet que ha mantingut amagat a la població i als mitjans de comunicació.
Aquesta afirmació és fàcilment comprovable. Només cal llegir l’acta de la sessió plenària de l’ajuntament de data 27/9/12 pàg. 24. on s’especifiquen els motius de la querella (presumpta prevaricació) i que l’alcalde faci pública la seva citació al jutjat

De ben segur, com a totes les citacions, s’especifica en qualitat de què –testimoni o imputat- havia de comparèixer el passat 1 de març.

La Llagosta, 16 de abril de 2013
La Comissió Executiva del PSC de la Llagosta

Posted on Abril 16, 2013, in Nota de premsa, Publicacions and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari