Conferència Política “GANARSE EL FUTURO”

Aquest cap de setmana se celebra a Madrid la Conferència Política del PSOE “Ganarse el Futuro”, on diversos membres del PSC com a parit federat amb el PSOE assistiran a aquesta conferència, en aquest llistat de participants que la comarca del Vallès Oriental envia com a delegats i convidats estarà Conchi Jiménez de la nostre agrupació. 

La delegació vallesana que va ser escollida al passat Consell de Federació del Vallès Oriental estarà integrada per Roman Ruiz, primer secretari de la Federació PSC-Vallès Oriental, actual diputat al Congrés dels Diputats; Maria del Mar Sánchez, regidora i primera secretària del PSC-Granollers; Mireia Dionisio, regidora de Mollet, Conchi Jiménez (la Llagosta), Antònia Cano (Parets del Vallés) i Karu Jo (JSC-Vallès Oriental).

La conferència política que tindrà lloc els dies 8,9 i 10 de Novembre, donarà llum a un nou projecte dels socialistes per als pròxims deu anys. Es a dir un pla d’actuació a portar a terme tant a l’oposició com en un possible futur govern. Entre les propostes que hi ha a la ponència cal destacar la reforma de la Constitució, un nou sistema fiscal, modificacions de la llei electoral i el funcionament del Congrés, o la revisió de les relacions amb l’església.

La ponència ha rebut més de 12 mil esmenes de militants i simpatitzants, on un 80% s’engloben en política general i el 20% a l’apartat de funcionament del partit.

En aquesta Conferencia cal destacar la participació de Felipe González i de Rodríguez Zapatero que seran encarregats de dirigir un fòrum debat sobre globalització i  igualtat respectivament.

També hi haurà un grup de ex-dirigents d’IU participarà activament a la Conferència Política. Entre ells s’inclouen persones vinculades al diputat d’IU Gaspar Llamazaresi tenen el suport del ex-jutge Baltasar Garzón i el rector de la Universitat Complutense, José Carrillo.

Us deixem l’enllaç del document marc de la Ponència per si és del vostre interès.  click aquí

Enguany en la conferència política es podrà participar per la xarxa, només heu de fer click a la foto i inscriure’t als “Diálogos en RED”.

dialogos red

Posted on Novembre 7, 2013, in Actes, Noticies, Publicacions and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari