El PSC de La Llagosta comença una campanya de recollida de firmes contra les retallades a les escoles bressol

Muntarem una parada per recollir signatures durant els pròxims dos Dijous 10 i 17 de Maig al mercat i davant de l’escola bressol CUCUTRÀS. També pots passar a signar per La Casa del Pueblo els Dimarts i Dijous per la tarda. 


Els darrers dies, la Conselleria d’Ensenyament ha manifestat la voluntat de baixar el pressupost en matèria d’educació i concretament la seva aportació a les escoles bressol, passant dels 1.800 euros, compromesos amb els acords-marcs signats entre entitats municipalistes i Generalitat, als 1.000 euros per al curs vinent.

El problema que això suposa per als municipis i per les famílies és greu ja que posa en crisi la continuïtat de la prestació del servei per als infants i les seves famílies i obliga a un important esforç ecònomic addicional als usuaris i als Ajuntaments.

Els socialistes creiem en l’etapa educativa de 0 a 3 anys i creiem, també, en la conciliació familiar, personal i laboral. Defensem la igualtat d’oportunitats, així com el pas endavant que va significar la creació d’escoles bressol públiques per assolir una major igualtat entre homes i dones en l’àmbit laboral.

Ens situem de manera ferma i contundent contra aquesta retallada, que dificultarà la conciliació de la vida familiar amb la laboral de moltes persones. Per aquest motiu el PSC de la Llagosta s’incorpora a la campanya que el PSC està duent a terme a nivell Nacional,  sumant així esforços contra les retallades que estan posant en perill l’estat del benestar.

En aquesta nova etapa, el PSC de La Llagosta ho diu ben clar: “estarem allà on calgui per tal de defensar els drets del veïns i les veïnes de La Llagosta”.

Muntarem una parada per recollir signatures durant els pròxims Dijous 10 i 17 de Maig al mercat i davant de l’escola bressol CUCUTRÀS. També pots passar a signar per La Casa del Pueblo els Dimarts i Dijous per la tarda fins al 25 de maig.

Posted on Mai 7, 2012, in Actes, Agenda, Articles, Publicacions and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari